View Single Post
Staro 18.12.2023., 00:33   #2263
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor marin123 Pregled postova
Ako operator u uvjetima korištenja i u ponudi nigdje nije naveo da ima odredbu fair usage odnosno da istu može kasnije primijeniti onda je ne bi smio ni primjenjivati jer bi to bilo kršenje ugovora kojeg je sklopio s krajnjim korisnikom.
Problem je što imaju poprilično dokumenata na koje se pozivaju pa bi trebalo proći kroz sve njih.
Nisam uopće siguran koliko bi nekakav mail od službe za korisnike bio relevantan i da bi se mogao pozivati na njih jer puno putam doživio da na iste mailove se dobiju totalno različiti odgovori.
fair usage nemora pisat u ugovoru,dovoljno je da piše u "uvjetima poslovanja",ako ne pitaš nitko ti neče reći ni napomenuti ima ga i t-com(HT) kad sam njih pitao prije par godina,rečeno mi je da imaju, da se toliko rijetko dešava da ga netko pređe da ne reagiraju i da postoji samo kao zaštita za stabilnost mreže,znaći otptilike predpostavljam kad bi oko 50% korisnika u isto vrijeme počeli skidati po največoj mogučoj brzini,onima koju su prešli granicu bi se trolala brzina

-

skalar je offline   Reply With Quote