Citiraj:
Autor tomek@vz
@mkey - imas PM. Nazalost nisi jedini sa tim problemom. Ako zelis koristiti KDE - probaj Krusaderom ili Konqueror-om se poigrat kao alternativnim File Managerom za KDE.
https://itsfoss.com/file-managers-linux/
|
Dolphina sam početi koristiti pred par godina prvenstveno zato jer je bio jedini file manager koji je imao sve tri meni bitne funkcije 1) normalan dark mode, 2) split view (kojeg uoće više niti ne koristim lol) i 3) "detailed list" view. Probao sam tada pola tuceta FMa i dolphin je bio jedini koji mi je dao to što sam htio. Poslije kada sam prešao na KDE dolphin je i tako bio default.
A ovo s movanjem/kopiranjem velikog broja fajlova nije neki problem pošto to rijetko radim. Ubuduće budem rsync koristio ako bude trebalo opet nešto slično. Više me zabrinulo da nije sa diskom neki problem ili korupcija podataka, sada kada znam što je neka ga. Workaround je dovoljno dobar.
BTW, za kanta kompove kanta OS - AntiX. Je da je dosta poseban, ali kada nema resursa ponaša se OK. Naravno da će s browserima uvijek biti problem. Nisu tako davno 512MB RAMa bili standard. Daleko smo došli.