Citiraj:
Autor strgani
Scenarij: auto se otključa, prilikom pokušaja paljenja izgubi struju i mrak, nema NIČEGA.
Nakon 10 min proradi.
Nekad tokom vožnje se infotainment resetira i elektroservo prestane radit na pol sekunde, jednom se čak nakon zaustavljanja i gašenja opet nije dao upaliti neko vrijeme.
Često se dešava prilikom manevara uparkiravanja.
Akumulator bi trebo bit 110Ah, unutra je 80 i to agm, a auto nema start stop.
Kontakti provjereni, dotegnuti, tu nema greške.
Ideje?
|
Punac ima sličnih problema na Hundaiju, auto se nekad ponaša kao da nema struje uopće. Akumulator ok, čak i preventivno zamjenjen, u servisu nemaju pojma, dijagnostika ništa.
Pričao je s nekim meštrom, navodno zavojnica neka oko volana koja "kupi" signal s ključa, pa kad se to pošemeri, izgleda kao da netko hoće ukrasti auto, pa auto odradi svoje.
Ali ovako na prvu, rekao bi da se negdje masa gubi, to obično tako završi, ti fantomski problemi.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Ako cu htjeti iskljuciti mozak tokom voznje nekamo onda cu se vozit busem ili taxiem ili bilo kojim "ekoloski prihvatljivim" javnim prijevozom za mase. Ako cu vozit auto onda cu vozit auto a ne on mene. Sto se alkoholiziranih vozaca tice, pa kaj nije Mercedes jos 90-ih imao neku spiku da ne vozi ako je vozac pijan? Bilo kakvom AI ili nizem komadu softwera (jos gore) dopustiti da donosi odluke za mene - nikad pa ni onda. Nemam nista protiv sigornosnog aspekta pojedinih dijelova tog sustava ali zatupljivanje buducih vozaca nece dovesti nikud pozitivno.
|
Vidiš, ja nemam takvo mišljenje. Moram mjesečno 2-3 puta odraditi 500km po najdosadnijoj cesti ikad (autocesta ZG-SB) i jedva čekam kad ću moći sjesti u auto i da nas vozi i da samo izađem na destinaciji, bez da moram voziti i paziti prvenstveno na druge i sebe.
Počela me vožnja strašno umarati i smatram vožnju gubitkom vremena koje bi mogao korisnijie potrošiti.
Ok bus, vlak, al nije to to kad putujemo svi zajedno, kad mogu natovarit boga oca u gepek.