Citiraj:
Autor Dottore
Ti testovi nisu jasni pokazatelji kvalitete signala/brzine.
Ja imam tri mobitela i od tog dva su na HT. Mreža je najgora u odnosu na testove koju si linkao. U popodnevnim satima padaju konekcije odnosno usporenosti.
Marko, ne znam na što želiš postići sa svakom topiku dizati Telemach pomješajući optiku i gsm. No vidim da pojedini članovi optužuju tebe da radiš u Telemachu ( vidi se na Bugovom forumu).
Usput, je li Telemach riješio plaćanje bonova kroz app? Pad sustava koju su korisnici stalno prijavili na Bug, forum.hr i ovdje.
|
Ne smije se više podijeliti ni istraživanje, odmah si agent teleoperatera? Bit će da Bug.hr isto propagira za Telemach jer su oni to prvi prenijeli, jel da?
I ne uzdižem Telemach u svakom "topiku", činjenice nisu uzdizanje ako na to misliš. Nek se i A1 malo aktivira, pa ću možda njih isto "uzdizati" jednog dana.
I ne, ne radim za Telemach, nisam na platnoj listi. Ali da jesam, valjda bi već bio milijarder, ne?
Vezano za bonove, ne bih znao. Ne koristim bonove.
Citiraj:
Autor BinaryJesus
U mom kraju 80ak km od Zagreba na mobilnoj mreži Telemach ping prema ZGu 30ms HT ping 50-60. U večernjim satima neke čudne fluktuacije s pingom i na mobilnoj mreži i na ADSLu tako da svi moji frendovi koji igraju online igre prešli ili na Telemach ili na A1.
|
@Dottore ovo sam isto ja?
Citiraj:
Autor JohnKonj
Telemach je nadogradio mrežu,kod mene na viksi u 7 i 8mj imao je veće brzine i od HT-a i od A1,120-150mbita u prosjeku a prijašnjih 6 godina bile su katastrofalne ispod 10mbita,ista stvar i kod tasta u Staroj Novalji. Sigurno su ovu sezonu imali i najmanje korisnika na mojoj lokaciji a sve zbog prijašnjih godina kad su bili neupotrebljivi.
Ali kod mobilnog neta uvijek je najbolje na mobu isprobati sve tri mreže pa vidiš koja je najbolja na tvojoj lokaciji. Kod mene je ovu sezonu daleko najlošiji bio HT.
A ovi testovi i nagrade to je samo materijal za marketing.
|
Dobar dio su ih i otjerali kad su limitirali neograničeni pokućni, to su namjerno napravili da rasterete mrežu.
OpenSignal, koliko sam skužio, testiraju korisnici, a ne oni. Ima njihova aplikacija koja je speedtest, ali u pozadini prati razinu i detalje o signalu, pa temeljem toga rade statistiku. Nešto kao CallMapper ali za mrežnu pokrivenost.