View Single Post
Staro 14.12.2023., 13:20   #4937
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Procitao sam sve postove na forumu na temu Beha konvektora i u situaciji sam da ce mi trebati barem 3 komada i zanima me gdje ste ih kupovali, neki provjeren web shop mimo Bauhausa cisto da mi ne promakne bolja ponuda (ako postoji).

Takodjer, Beha vs Glamox. Ako zanemarimo dizajn, pisali ste da su Glamox bolji (ne znam u kojem kontekstu). Ako podrazumijevamo da oba imaju wifi i automatizaciju, ignoriramo dizajn, koje bi bile neke bitnije razlike medju njima? Ne vidim ih bas gledajuci specke

Jos jedno pitanje, ako recimo nisam siguran koju snagu konventora odabrati s obzirom na kvalitetu izolacije objekta i gubitke (postoje tablice koje pomazu u odabiru snage s obzirom na izolaciju i velicinu prostora), i ako odem na jaci konventor, hoce li me to kasnije zezati ako se pokaze da mi jaci u praksi NIJE potreban? Ili ce se samo rijedje paliti/gasiti i jednako raditi?

Da li oni variraju snagom kojom griju, tipa od 500 do 1500W pa se ugase, ili jednostavno rade pun gas, pa se gase kad senzor kaze stop?