Citiraj:
Autor slavonac90
Ima li netko iskustva sa Razer Deathadder v2 Pro? Upravo ga naručio za 53 eurića preko ozonea na nekoj akciji.
Imao sam u planu prvo Basilisk X HyperSpeed, jer je trenutno 45 eura u Linksu, ali po svemu što sam pročitao na netu bi Deathadder trebao biti bolji.
Također Deathaddera nisam nigdje vidio po ovoj cijeni, nadam se da ne stigne neka fejk varijanta samo.
|
Ja ga koristim već par par godina i zadovoljan sam. Jedini problem mi se javlja u scrol kotaču. Ponekad kao da dođe u neki srednji položaj pa ga "baci" gore-dolje. (Ako me shvaćaš.) To zna biti zeznuto u igranju kad zumiraš pa ga za stupanj zumira pa odmah malo vrati. Nezgodno.
Isto mi se događa i na volume kotačiću na Black Widow pro tipkovnici.
Također na tipkovnici su se nakon 2 godine počeli pokazivati tegovi korištenja. (Što nije bio slučaj ni kod puno jeftinijih tipkovnica.)
Budući da je raspored tipaka američki, tipka W i Y imaju na sebi kao neka dodatno napravljena slova/znakove. Oni su se počeli guliti, a onaj mekani wrist rest se debelo guli pa razmišljam da ga presvučem kožom.
Ne znam. Uglavnom sam zadovoljan, ali mislim da su počeli ugrađivati jeftinije materijale i da im kvaliteta trpi zbog toga.
Svakako najljepši brand među gaming periferijom, barem meni.