View Single Post
Staro 13.12.2023., 19:26   #2501
BubaSvabo
Registered User

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Ima li netko iskustva sa Razer Deathadder v2 Pro? Upravo ga naručio za 53 eurića preko ozonea na nekoj akciji.
Imao sam u planu prvo Basilisk X HyperSpeed, jer je trenutno 45 eura u Linksu, ali po svemu što sam pročitao na netu bi Deathadder trebao biti bolji.
Također Deathaddera nisam nigdje vidio po ovoj cijeni, nadam se da ne stigne neka fejk varijanta samo.
Ja ga koristim već par par godina i zadovoljan sam. Jedini problem mi se javlja u scrol kotaču. Ponekad kao da dođe u neki srednji položaj pa ga "baci" gore-dolje. (Ako me shvaćaš.) To zna biti zeznuto u igranju kad zumiraš pa ga za stupanj zumira pa odmah malo vrati. Nezgodno.
Isto mi se događa i na volume kotačiću na Black Widow pro tipkovnici.
Također na tipkovnici su se nakon 2 godine počeli pokazivati tegovi korištenja. (Što nije bio slučaj ni kod puno jeftinijih tipkovnica.)
Budući da je raspored tipaka američki, tipka W i Y imaju na sebi kao neka dodatno napravljena slova/znakove. Oni su se počeli guliti, a onaj mekani wrist rest se debelo guli pa razmišljam da ga presvučem kožom.
Ne znam. Uglavnom sam zadovoljan, ali mislim da su počeli ugrađivati jeftinije materijale i da im kvaliteta trpi zbog toga.
Svakako najljepši brand među gaming periferijom, barem meni.
BubaSvabo je offline   Reply With Quote