Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.12.2023., 18:24   #70984
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Iskreno mene baš zanima kako će se kroz godine pokazat taj novi MG. Gori od britanskog sumnjam da bude
No sad šalu na stranu, mislim da jedino gdje mogu zakazat je servisna mreža i customer service u globalu. No po tom su pitanju kod nas zube lomili puno jači brandovi. Recimo jedna Honda, imao si Ruting o kojem valjda nikad nisam čuo nešto pozitivno. Mazda? Suzuki? FFS sjećam se da se Suzuki prodavao kod tada šupe od Auto salona Toš u Sesvetama.

Mislim kad ćemo tako po Kinezima, pa i današnji Volvo je Kinez. Sumnjam da bi se netko bunio na neki novi Volvo u garaži

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Pa nekad nedavno je i Kia tako počela kod nas, samo rijetki zanesenjaci su to kupovali, ok, cijena je bila najveći adut, dodatna oprema sjenilo suvozača i polica gepeka (Kia Pride)
Pa ono, i da i ne. Pride je u GLS/GLX opremi imala uredno servo, centralno i električna stakla. Znam jer evo ujak je još uvijek vozi. 1,3 GLXi autić ide ko prvog dana.

Jedna Sephia ili kasnije Shuma za cca 80k kuna imala Air bagove, centralno, 4 električna stakla, abs dok je recimo golf za više para nudio prozore na žgance.
A obzirom da je dobar dio mehanike bio Mazdin za te pare su auti bili čisto pristojni. Multilink iza da ne spominjem.

Kupovali su ljudi i Daewoo Racer koji je bio valjda iz tvornice već trul. Ali se zato isto tako sjećam da je jedna Leganza tada za smješne pare nudila gro opreme. Čak i onaj Espero prije nje je bio ajmo reć pristojan.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Baš sam negdje čitao da su stručnjaci zabrinuti za statiku mostova i parkinga te čvrstoću ograda protiv izlijetanja obzirom da na cestama ima sve više EV-a, a današnji EV ima oko 2t.
Oko dvije tone ima svaki auto visoke klase unazad 30 godina. Pa jedan W140 ima preko dvije tone a to je auto iz devedesetih.
SUV-ove nećemo spominjat, pogotovo one američke dinosaure tipa Escalade, Suburban i sl. Jedan Escalade ima preko 2800kg

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 13.12.2023. u 18:32.
Wolverine je offline   Reply With Quote