View Single Post
Staro 13.12.2023., 11:57   #1869
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Točno to mi je i bio plan. Samo je kabel s malo više metara.

Ali uvijek neka sranja sa HDMI signalom, možda je do TV-a, možda je do PC-a/grafičke, možda je do kabela. Drkanje po rezoluciji i ostalim opcijama i kad konačno sve proradi kako treba, nakon mjesec dana odluči da više neće pa opet drkanje. I ovako ograničeno vrijeme za igranje gubim na gluposti. Ne da mi se.

Poslao sve u 3pm, uzeo ps5 i igram ka gospodin.
win key+P i odabereš koji će ekran biti u funkciji, monitor ili TV. Nakon toga PC radi samo na tom ekranu, tak svejedno na kojem. Rezoluciju, izvor zvuka i sve postavke zapamti od prve, nikad to poslije ne riktaš, osim ak ne izbrišeš divere do ibera i ne odabere klasičnu nadogradnju.
Npr. na monitoru imam isključen HDR jer je sranje a na TV-u imam upaljen HDR jer je odličan i to windowsi pamte kao takovo, kao i različiti refresh rate, monitro 165 hza, TV 144 hza.
Štoviše novi TV kad upalim automatski prebaci sliku sa monitora na sebe, i monitor se ugasi...valjda ove napredne hdmi opcije koje sam popalio na TV-u.
Kaj se tiče gospodskog igranja, ne znam može li gospodnje od 144 hza praktički u svim igrama uz freesync
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Na kompu imam Xbox i PS5 kontroler, pc je spojen na tv, al nemam mis i tipkovnicu
ja imam bežični miš i tipkovnicu, pa ak treba kaj doradit iz kreveta nije problem.

Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 13.12.2023. u 12:10.
Mladenxy je online   Reply With Quote