View Single Post
Staro 13.12.2023., 11:39   #1865
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Taj gamebar ne radi 95% vrimena, radi svjeze nakon reinstala, kojeg nije ji lako napravit, a na kompu je uvik drkanje neko i crashevi i 14 launchera, evo ja xcom2 nemgou upalit jer epic launcha 2k koji nemoze laucnhat xcom.

Gamebar sam iskljucio botun i to pali steam big screen, al opet stalno mi za neki djava teiba mis pa vnc na mobu odradi svoj posa.

Drugo, kad ostane alan wake 2 upaljen na kompu ode 5kw struje priko noci, ps ode u onaj svoj sleep i sve 5.

Trece, namistanje grafickih postavki, pa 3 dana to radim hahah

PS je bolji za gejmanje i to je cinjenica, i onaj preload i da mos igrat prije nego se skine
Meni radi savršeno game bar. Također svaki od lounchera radi kako treba. Ako ne želiš imati desetak lounchera može sve integrirati na GOG louncher.
Ne ostavljam ništa preko noći, komp se pali brzo.
Ne namještam ništa, high detalji, RT isključen, FSR upaljen za sve igre.
Ćinjenica je da na svom PCu igram multiplatform igre, Sony igre, Microsfot igre, PC igre, Nitendo emulator, sve je kompatibilno unazad trideset godina, kupujem igre po tržnicama koje si međusobno konkuriraju cijenom, koristim pretplate 10-15 eura na kojima nove igre od prvog dana, hrpa free igara.

Ali za 4-5 godina vjerojatno prelazim sa PC-a trajano na XBOX i game pass ako ostanu trenutni uvijeti cijene konzole i pretplate. Na PC-u je jednostavno preveliki izbor i treba to smanjiti, raditi i neke druge stvari sa slobodnim vremenom. Također smjer dizanja cijena grafičkih kartica je prelud da bi ga više pratio, ne želim. Ali miran sam do nove generacije konzola, a PC dok ne crkne. S time da Sony konzolu ni ne razmatram pored game passa.
Mladenxy je offline   Reply With Quote