View Single Post
Staro 12.12.2023., 22:29   #4932
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Da, ja sam malouman Što se tiče sramoćenja, tko će o čemu nego k*rva o poštenju.

Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Jesi malouman ili?
...
Nije ni čudo da nisi u stanju ni pseću kućicu odraditi, kad su osnove čitanja i kulture problem.
...
Jedan si od onih koji uživaju u tuđoj nesreći, potenciraš nepostojeće probleme, stvaraš dramu gdje je ne treba i sl.
...
Vjerujem da si zabavan samo sebi.
...
I da, osim offtopica i osobnih napada, te jalovih pokušaja uvreda, ne pridonosiš temi ni 1%.
Tvoje su uvrede iznimno jalove i nisu bazirane na ničemu tako da priznajem da tu jako dobro znaš o čemu pričaš. Evo jedne kratkog izbora tvojih stručnih bisera.

Citiraj:
Autor DoxyTheCroat
1.500 eur + PDV po kvadratu.
Citiraj:
Izdavanje dozvole traje do 30 dana.
Citiraj:
Ni grad ni općina (JLS) ne izdaju dozvole, već županijski ured.
Citiraj:
Ako nemaš istinitu i korisnu informaciju za ostale, radije šuti i ne sramoti se.
Ovo je ipak moj osobni favorit. Vrhunac licemjerja.

Dakle, Medulin je imao dovoljno dobar razlog da tako nešto krene raditi dok u ostatku županije sve klapa? Moguće da ti primjeri koje su pojedinci spomenuli upravo proizlaze iz tih problematičnih regija iz kojih ljudi vuku iskustvo i na temelju istih komentiraju na internetu?

Ovo gore su samo primjeri pitanja koja bi sebi postavio netko tko nije idiot. Sve što sam kazao je da gdje gdje izdavanje dozvola traje i traje i košta. Košta živaca, vremena, novca a ponekad je i pitanje plaćanja mita.

I onda stručljaci s kompleksom boga budu triggerani kao neka ulična Karina i plasiraju djetinjaste uvrede: zovu me jugo komunistom, maloumnim i slično. Internet je jedno tužno mjesto a naročito forumaši često budu žrtve kompleksaša.

Mislim da ti ovo stvarno ne treba, kao stručljaku. Prestani lagat ovaj napačeni narod.
mkey je offline   Reply With Quote