View Single Post
Staro 12.12.2023., 14:10   #750
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Dugme gubi izvornu funkciju, to stoji. Mozda se mozes poigrati i s Button remapper aplikacijom, pa ako imas srece i nema bugova na tvom konkretnom sustavu, odlicno! Mene je remapper malo zezao na Shieldu s Netflix tipkom.
Meni je remapper radio ok sto se tice single/double clicka ali imao je jednu manu/bug a to je recimo ja sam remapirao netflix i amazon prime buttone u nesto meni potrebno i on fino starta aplikaciju koju ja zelim ALI kad klikem back par puta da izadjem iz aplikacije (jer nema klasicni exit buttona na daljicnu nego kliknes brzo dva puta back) on izadje iz trenutne aplikacije ali ujedno na zadnjem back click starta i original mapiranu aplikaciju (Amazon/netflix) sto mi je onda na kraju rezultiralo da ga pobrisam sa TVa i zaboravim (Sony TV model 2021).

Instalirao sam SmartTube i za sad radi dobro (kad sam napokon nakon 4 pokusaja aktivacije uspio da se logiram u svoj YT account), cak uspuje preskocit i one in video reklame sto sami creatori naprave za sponzore.

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Napravi premium na Ukrajinu na nekom dummy accountu koji koristiš samo za Tv i mobitele za gledanje yt
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk
da sam htio platit premium nebi ni trazio ad blocker/alternativu .