View Single Post
Staro 04.03.2006., 09:33   #19
grga
PC Ekspert

grga's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Moze sam da ih nadjem na prepunom disku , slika imam ko u prici , kuciste ima prednji lcd sa eletronikom koja ima integrirane pokazivace temperature ( unutra su dvije temperaturne sonde ukljucene) , sata , alarm , animacije. ima mogust ugradnje i diskova za laptope , napajanje je dakako unutra , sa svim zastitama, p4 ready. Unutra je sve modularno tako da ono kaj neces iskoristit mozes izvadit , da ti ne smanjuje zracni prostor. Znaci svi metalni dijelovi se mogu na komade izvadit. Prednja strana, ima 2 2.0 usb porta i audio prikljucke , 1 cd i 1 floppy sa maskama jer je to multimedia kuciste. i sve je skriveno ima raznih plastika koje se micu i. Eletronika sa lcd-om je poveca i ima sve mogucnosti kao i oni lcd paneli koje sam testirao na PCE-u . Lcd je je u plavoj boji , iako moze mijenjati boju u jos tri ili cetiri . Cijenu moram smislit. Nisam ih ni mislio prodavat jer je to nekaj kaj si cuvam. ali kad vidim da je interes budem malo trzio jer ih imam 5 komada pa da napravim mjesta u sobi.

Posaljem ti PM u vezi napajanja i kucista.

pozdrav od grge
160 GB PATA@Seagate Baracuda
Asus DRW-160P
Xerox XL775 LCD - 17
SUN GDM20D10 - 20
DAT - Archive Pyhton SCSI
CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD
COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY
UPS - Best Power Server Fortress 2KVA
grga je offline   Reply With Quote