View Single Post
Staro 10.12.2023., 01:21   #1029
Dr. Faustus

Dr. Faustus's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor steamzg Pregled postova
Ekipo samo da se ubacim, imam jedno pitanje.. Preselio sam se u novu zgradu, kako biva u novim zgradama već je provućen optićki internet, na ulaznim vratima od stana imam "poseban" ormaric gdje ide router i gdje je provućena optika kroz zid sve do utičnica u spavacu sobu i dnevni boravak.

Kako još razmisljam kod kojeg provajdera da uzmem optiku otisao sam u telemach, kako sam rekao da bi bez ugovorne obveze žena mi kaže za instalaciju kabla/provlacenje zica (pošto želim bez ugovorne obveze je 200 eura
a ako idem na ugovornu obvezu instalacija je besplatna), ja kažem kakvo povlacenje kabla kad je već optika uvedena u stanove prilikom izgradnje zgrade.

A1 nije ništa spomenuo tako nešto, samo mi je rekao mjesečnu cijenu optike 300mbps-a 23-24 eura.

e sad što mene buni, optika je optika kod svakog provajdera zar ne?

da li je u telemachu teta mislila da oni moraju spajat svoju opremu u zgradu ukoliko već nije provedena?

Što je najbolje da nazovem predstavnika stanara pa da pitam koji je provajder u mojoj zgradi? Pa po tome uzmem provajdera.. ?

hvala vam lijepo

Da, svakako se informiraj kod predstavnika suvlasnika ili kod susjeda. Možda i (bivši) vlasnik stana ima tu informaciju (ne znam jesi li kupio stan ili si ga unajmio).
Moguće je da imaš više opcija u zgradi (A1, HT ili još neki drugi).
Und in des Schiffbruchs Knirschen
nicht zu zagen.
Dr. Faustus je offline   Reply With Quote