Citiraj:
Autor the chosen one
Što se tiče routera, ja ti mogu reći da mi se ZTE MC801A ponaša odlično. Ne koristim ga doma za kućni internet već kada sam na putu ili na godišnjem odmoru i za sada samo riječi hvale za njega.
Žaomi ću testirati možda već ovaj vikend ili neki od nadolazećih na jednoj remote lokaciji u blizini Pokupskog (na 4G signalu jer je tamo pokrivenost općenito loša) pa ti mogu okvirno reći kako radi.
Ukoliko 5G ima na ovom tornju uz autoput, ja bi pucao na njega (najdalji je od centra Kutine i pretpostavljam da bi se na njega najmanje ekipe spajalo. Također, razmišljaj možda i o kupovini vanjskog 5G routera ako misliš da će ti na routeru isto slabiji signal biti kao i na mob unutar kuće. Adresu znaš, satshop.fi 
|
To baš i razmišljam o tome da mi je najbolje onda uzeti vanjski 5G Router i zakačiti ga na stup iznad krova ( to već imam za trenutnog lokalnog ISP-ovca na kojeg se spajam sa Mikrotik antenom) i imam pogled na cijeli grad i sve odašiljače.
Trenutno na Huawei B535-232-a imam 4 od 5 crtica u kući i max brzina do 60Mbit-a.... a na mobu 5G signal imam 1-2 crtice... tak da definitivno bi mi trebao vanjski 5G router....
Za ovaj satshop nisam znao, nađe se nekih stvarčica.