View Single Post
Staro 05.12.2023., 22:44   #203
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pretpostavljam da neće biti problema ni ako je obojam u crno?
Radi manjeg prljanja? Ja svoje kamere u ljeto uzmem spuzvicu za sudje i domestos, malo pocistim i to je to... Koliko sam proucavao cvrstocu kamere u samim rukama i tak malo okretao i nakretao zapelo mi je za oko ona plava obujmica na pola kamere. Mozda grijesim ali sam stekao utisak da je to neka vrsta dihtunga, brane, obujmice i predpostavljam da bi tuda mogao ici visak topline koji se stvori u kameri tjekom ljeta. Osobno ako bi i farbao kameru, nebi tu plavu liniju ofarbao jer boja moze zatvoriti hermeticki ako je to ujedno i neki dihtung koji pusta samo toplinu van.

Inace za oba navedena modela mogu reci da rade remonte uredno ali upload na strani kamere mora biti minimalno 10Mbps po kameri!! Iako se stream u najvecoj kvaliteti krece oko 8Mbps sam program Reolink ako se gleda na PC-u hvata 2 strema. Jedan snima ako je pokret i onda se desava sljedece:

1. Gledas uzivo i sve OK, slika fluidna i nista ne steka.
2. Gledas uzivo i desi se motion i kamera krene snimat tj. program krene snimati na PC, slika uzivo ako nemas +10Mbps krene stekati, cukati pa zna i stati ali kada se motion zavrsi i snimanje stane opet je sve OK. Ako gledas taj snimak on je dobar sa fluidnom slikom. Znaci u slucaju motiona kamera prednost daje snimku a uzivo snimka zavisi od toga kolika ti je upload brzina na strani kamere naravno ako sve to pratis remonte na PC-u.

Sa mobitelom to ide lakse jer mobitel ima opciju balanced mode.

Isto tako sto se tice samog gledanja, birata se moze spustiti na 2Mbps ili 4Mbps ( ovisno o modelu ) a izabrati da snima sa najvecom biratom, malo bude slika uzivo zrnasta ili kao da se umaglila ali pomaze kod remonte pristupa sa PC-a.