Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.12.2023., 14:04   #70799
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Moj je pak bio suprotnost tvome jer me u AŠ tako dobro naučio voziti da sam pola godine nakon što sam završio AŠ već išao na tečaj za kamion i završio ga bez problema.
Eto, ti 1v@n i Inovator ste imali uvid.

Moj instruktor nas je prvo ucio o staroj Yu uzrecici - Ovdje je poginuo vozac s prednoscu prolaska. O mrtvim kutevima, filigranskom koristenju rucnog, preticanju, te jasno, sve obligatorije. Ali glavni naglasak je bio na mijenjacu, kocenje motorom, te upozorenju, da ga ne sramotimo pred komisijom, kako mijenjamo brzine, da mora biti savrseno. Zaustavljanje je kod njega moralo biti kao da nisi kocio, vec si klizio, te nitko u autu nije smio osjetiti pomicanje kod zadnjeg zaustavljanja. Drvio je da samo amateri stalno koce, za svaku sitnicu. Da ne zeli vidjeti stopku ako nije zaustavljanje. Svi smo prosli iz prve, naucio nas je odlicno, ali... rucna, nikad nije spomenuta

Eh, da, sva njegova ekipa je zbijala sale s autoskolom koja se zvala Knot!

Mislim da se zvala Knot, pa kad netko nije dobro vozio, rekao bi mu Knote jedan!

Nemam pojma jel ta skola bila primjer sale zbog lose edukacije, ili privatnih stvari, ali znam da su stucali, koliko ih je spominjao.

..
Visage je offline   Reply With Quote