Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.12.2023., 13:22   #70797
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Pitanje, iskreno, koliko vas je u temi, kad je polagalo vozacki uopce bilo upucenu u koristenje rucne kocnice? U smislu da vas je instruktor bas doveo u situaciju, da morate podignuti, te nauciti dozirati pri usponu, na kojem morate naglo stati? Moj rahmetli instruktor, bivsi reli vozac, ni sekunde nije tome posvetio. Stavise, kad smo (tada) usporedjivali dojmove, nitko od prijatelja, istom dobivenom vozackom u djepu, nije mogao potvrditi da mu je itko pokazao. Tako da sam prvu lekciju naucio s punim autom ljudi, iz puke nuzde
Moj je pak bio suprotnost tvome jer me u AŠ tako dobro naučio voziti da sam pola godine nakon što sam završio AŠ već išao na tečaj za kamion i završio ga bez problema.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Moj instruktor je to uredno radio. U blizini je bila stambena ulica koja je ima prelaz preko potoka pa je bilo idealno za vježbati tako nešto.
Ali, kasnije sam saznao da sam imao sreće što sam baš kod njega došao. Ekipa je dolazila i iz Zaprešića i tražila da bude kod njega. Drugi to nisu vježbali.
Auto Škola Končar.
Koje godine si išao u AŠ Končar jer su oni 1988/89. godine (kad sam ja polagao kod njih) na poligonu imali uzbrdicu/nizbrdicu koja se nalazila na južnom dijelu poligona uz one prizemne poslovne prostore kluba baš za vježbanje kretanja na uzbrdici?
Inače, tamo si (na poligonu) uhvatio osnove, a mene (nas) je moj instruktor uredno vodio na potez Himper - Medvedgrad i tamo smo IRL učili kretati na uzbrdici i voziti kroz kratke i oštre zavoje.
bertone je offline   Reply With Quote