View Single Post
Staro 02.12.2023., 10:14   #49
Darko150
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2017
Evo kako ja već 7 mjeseci koristim tu turističku simicu u 5G ruteru, bez ikakvih problema ili usporavanja, te gdje ima 5G imam ga, a gdje nema, imam 4G. Brzina naravno ovisi o signalu i opterećenosti, ali ja nisam izmjerio ispod 150 bipsa na 4G, a bilo je i preko 800 bipsa na 5G:
imam od prije Moj telekom aplikaciju u koju se logiram sa emailom, a ne brojem mobitela, jer tako ne treba svaki put Sms potvrda logiranja. To koristim jer mi je lakše plaćati odjednom nekoliko Bonbon brojeva koje imam na pretplati, nego svakog pojedinačno preko njegove Bonbon aplikacije.
Dakle, osim ove turističke simice koja mi je u ruteru i glavna je za internet i doma i u viksi i na ranču, imam još jednu običnu Simpa simicu koja mi služi za internet za nadzorne kamere. Pa onda na tu drugu simicu, koja je za kamere, svakog 1. u mjesecu kupim u aplikaciji Moj telekom 23 ili 25 € bonova (20 + 3 ili + 5) tak da imam na računu više od 24 €... Uz to dobijem više od 8 GB interneta na toj simici za kamere, što mi je dosta. Onda odmah prebacim 24 € na simicu od turističkog ( meni glavnog) interneta i to mi traje mjesec dana. Samo treba paziti na datume, jer ne traje mjesec, nego 30 dana...To prebacivanje novaca me košta 1 Kn ili 0,13 €.
Tak da za cca 24,13 € mjesečno imam neograničen internet i internet na drugoj lokaciji za kamere...
Darko150 je offline   Reply With Quote