View Single Post
Staro 29.11.2023., 06:44   #647
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor viper84 Pregled postova
Imam T300 RS GT s TH8A mjenjačem i koliko čitam da uzmem ovaj Ready2Race Bundle pa dodam kuplung papučicu mogao bih igrati s TH8A pošto se spaja putem USB-a na PC. Konzolu nemam tako da ta opcija niti ne igra ulogu i svejedno mi je. Sad me zanima je li tko prešao s Thrustmastera na Fanatec pa da veli da li se isplati prelazak i ulaganje? Nemam posebno sjedalo tj. cockpit nego stavio bih na stol ispred monitora kako i dosad, vidim da imaju posebno clamp u ponudi za to.
Edit: Kakav prihvat su vam zaboravili poslati? Zaboravili vam poslati nešt kaj je nužno za vožnju i mora biti a oni zaboravili staviti u paket ili je to nešt kaj se posebno mora naručiti?
Zaboravili su ovaj dio, dakle dio koji s jedne strane zašarafiš na volan a sa druge strane ga stegneš na bazu. Tako da, reklo bi se - malo je nužno za vožnju to imati

https://fanatec.com/eu-en/qr1-lite-wheel-side

Ja sam prešao sa G29, jednostavno taj smoothness i neklokotanje volana naspram G29 su neopisivi, a tu su i dodatna snaga u NM, prvo ti i tih 5Nm bude odveć, ali brzo se navikneš tako da mi je 8Nm najnormalnije sada. A i ovisi od igre kakav je FFB, jer nije svugdje isto, te na što ćeš staviti volan, osobno ne znam da li bih stavljao DD volan na stol, nemam iskustva ali ono što sam vidio na videjima nekako se previše to sve savija i ima lufta.

I da - ne znači da ćeš uopće biti brži u odnosu na T300 ako si doktorirao na njemu, tj vjerojatno hoćeš ali nakon nekog vremena, ali vjerojatno ne sad drastično brži.
blackened je offline   Reply With Quote