ne isprobavam 3. TV covjece.
2 TV-a sam vratio pred vise od 10g. u razmacima. bilo je razloga zasto sam ih vracao i vratio bih opet, jer su bili gofno krcano greskama i tad sam si rekao da vise nedam preko 500-550€ jer tu pricamo o TV-ima koju su kostali ko svetog petra lijevi testis.
sad vracam novi TV. jedan (1).
opet ponavljam, boli me k sta ce oni stim TV-om iako mi je tip rekao da to ide u prodaju kao izlozbeni primjerak.
vjeruj mi ja, kolko god kompliciran i pazim na detalje, da mogu dobit ovak hendlan "izlozbeni" primjerak kao sto sam ja hendlao ovoga, odma bi ga uzeo, al nemos to znat da je tak hendlan bez da vidis, a nemos vidit kod webshopa.
jel ti kuzis da je to sve po zakonu, da kupac ima pravo na to itd...
ti da odes u jednu USofA ti bi pao u nesvjest sta se tamo radi i kakva prava kupac tamo ima.
a ovo da ljudima posalju otvoreno pod novo to se meni iskreno nije desilo i nece se ni desiti, niti si jedan respektabilan ducan IMO to smije/moze dopustiti, prije neg je obavjestio kupca o tome.
edit:
odgovor ducana ako ikog zanima:
budući da je prema Vašem opisu TV otvaran i korišten, isti ne može biti poslan drugome kupcu te se isti prodaje kao izložbeni primjerak u našim trgovinama (ukoliko je sve uredu sa njime); sukladno navedenome niti povrat sredstava nije u punoj cijeni uređaja.