View Single Post
Staro 27.11.2023., 15:28   #2172
zolakt
Registered User

Datum registracije: Mar 2019
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
2. Je li kome A1 optički ruter stavljen u bridge mod rada? Negdje sma čitao da to više ne žele učiniti na zahtjev a htio bih ubost svoj ruter pa da nemam dva...
Bridge eventualno daju gdje idu preko HT infrastrukture, iako koliko su oni nesposobni, pitanje da li i to. Gdje idu preko svoje infrastrukture, ne daju, pa da ne znam što napraviš. Jer oni "nemaju programsku podršku za to", odnosno nemaju UI u kojem oni mogu remote kliknut da router promjeni mode.

Izbaciti njihov router kompletno, tvrde da je nemoguće, iako sam evo prije 2 dana to složio. Da ih sada nazovem i kažem im da sam složio, oni bi i dalje valjda tvrdili da je nemoguće. Može se, ali trebaš imati dobru odgovarajuću vlastitu opremu (svoj ONT i svoj router s VLAN fileringom). Prati upute ovdje na forumu. robimarko-bug, blagus i karlo666 su sve objasnili (sorry ako sam nekoga izostavio). Ja sam uglavnom pratio upute od robimarko-bug jer imamo istu opremu. Karlo ima odličnu temu ovdje sa svim postavkama i kompatibilnom opremom.

Ako ideš na tu egzibiciju, nemoj trošit živce na njihovu tehničku službu. To je žalosno nesposobno. Dvije suvisle rečenice ne mogu sastavit. Sve što trebaš imaš tu na forumu

Zadnje izmijenjeno od: zolakt. 27.11.2023. u 15:38.
zolakt je offline   Reply With Quote