poz.
vracam novi TCL 55" c645 nazad u centar tehnike. napravio uredno raskid ugovora i poslao svu dokumentaciju.
dobio odg da kad dobiju TV natrag, troclana komisija pregledava i pocinje potencjalno odbijanje temeljem na "stetu".
e sad, kolko ce oni meni to odbiti od cijene na ostecen celofan/najlon od daljinskog i 2 nozice TVa koje eto moras otpakirati da bi isprobao vrazji TV

?
nisam cak ni foliju sa ekrana i okvira skidao bas iz razloga ak budem morao vracati.
jel ima neka dostavna sluzba sa kojom mi "obicni" ljudi mozemo osigurati posiljku jer eto kod GLS-a to nemogu, a mene strah malo to slat bez da nebi oni razvalili paket pa bude kuku lele.
ducan ne zele srediti dostavu prema njima iako sam spreman to platiti, a kao privatna osoba kod GLS-a nemrem dobit osiguranje.
intereuropu mi je receno da izbjegavam, od samog ducana, iako je oni koriste za prema meni i sad sta napraviti?
nije mi jasno da sam pred nekakvuh 10ak g, kad je bilo puno teze vracati stvari i trgovima je defaultna bila "nemoze", puno lakse to odradivao neg danas

? vratio sam vec 2 TV-a bez da su mi lipu skinuli osim naravno dostavu, sto je razumljivo.
edit:
ovo je njihov odgovor koji me brine:
"budući da je prema Vašem opisu TV otvaran i korišten, isti ne može biti poslan drugome kupcu te se isti prodaje kao izložbeni primjerak u našim trgovinama (ukoliko je sve uredu sa njime);
sukladno navedenome niti povrat sredstava nije u punoj cijeni uređaja. "