View Single Post
Staro 26.11.2023., 19:11   #624
Silvio
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2016
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
A što je to direct drive, vidim da vas više spominje?

Kao sto i sama rijec veli, direct drive, znaci nema remenskog pogona kao kod T300RSa i nema "zupcastog" pogona kao kod G29, sto znaci 1:1 performanse.

Znaci sa direct driveom prakticki imas apsolutno sve detalje koje ces osjetit kao i u pravom autu, sa remenskim pogonom ces to osjetit ali dosta losije, sa G29 to nit neces osjetit, neg ces tam osjetit kak cijela plastika volana zavibrira... Uz to, G29 ima dosta problema sa volanom i pedalama, tipa moj prvi G29 je imal problema sa cviljenjem volana kad skrecem u desno, rjeseno prek garancije u linksu, dobio novi volan i te nove pedale imaju problema sa potenciometrima.. na kraju odustao od G29 dok nisam naisao na novog jeftinog na amazonu i taj mi evo radi bez tih problema prek 2 godine... t300rs pak ima problema sa pregrijavanjem baze (to se vjerovatno desava kod driftanja jer se tad najvise grije, pa ljudi cesto znaju otvorit bazu i ugradit dodatno hladjenje) iskreno da nisam sjeo za T300RS pred par tjedana nebi nit gledao da kupim drugi volan, ali ono, ako je takva razlika izmedju G29 i T300RS pa kakva je tek onda izmedju T300RS i tipa tog CSL DD sto mi treba doc..
Silvio je offline   Reply With Quote