View Single Post
Staro 25.11.2023., 08:49   #6
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
isprobao ovo gore sve skupa u win10. radi sve bez greske. prebacuje rezolucije bez rusenje. znaci da je do OS/adrenalina ko sto sam i mislio.

nego ako moze, moze malo pojasnjenje sto kazete da ako se je panel na 120Hz da onda ne treba switch-at refresh .

jer tu vidim da sam se onda zahebo. nisam vidio potrebu ic na 120/144Hz TV jer ne namjeravam igrat na njemu, ali ako mi to rjesava problem potrebe switch-anja refresha onda bi isao sljedeci put (kad krepa sammy) na c735 koji ima 120Hz.

btw uspio sam natjeraj ovaj c635 na 120Hz. on ima nekoliko modova slike. ono movie, standard, HDR...
kad ga se prebaci na game mode automatski se baci na 1440p i 120Hz. kad ga se prebaci nazad na movie mode, ako se to brzo napravi ostane na toj rez/refreshu. dal je bug neznam, al fercera. e sad mene zanima samo kolko se tu izgubi na kvalitete slike obzirom da to nije nativna. sami text u win-u izgleda ogavno sam po sebi, al to me ne dira.

u svakom slucaju mislim da ovaj TV saljem nazad i vracam sammy jer meni je i dalje suludo da mi je slika ljepsa na njemu. i ostrija i nekako ugodnija. testirao sam i sa 2160p source-om i dalje mi on izgleda puno bolje.

geronimo_2 je offline   Reply With Quote