View Single Post
Staro 25.11.2023., 08:38   #2848
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ne, već kupuju zato što ne znaju koristiti internet niti znaju za puno manje poznate trgovine koje imaju i mogu nabaviti što god ti treba. Pobogu kraj 2023 te, pa svi mogu sve nabaviti samo ako žele izaći kupcu u susret a ima trgovina koje žele i rade svaki dan to pa iako su možda mrvicu skuplji za takve manje bitne stvari kao što mi pokazuješ, mislim ono 128GB ssd i powerbank...pa to kupiš u konzumu doslovce

Ne samo da imaju ovo već imaju i za odmah na lageru u poslovnici....

Swissten Powerbank

A i na nabavi imas jos hrpu trgovina koji to isto imaju.

SK Hynix 128GB

Isto tako osim njih, još par trgovina ima na nabavi

Tako da u tvojem slučaju vidimo da ljudi ne znaju koristiti internet...već znaju za protis godinama, pa tamo trče ko muva bez glave

Mislim nemam ništa protiv dečki tamo, sve ok, i nemam ništa protiv toga da netko kupuje gdje on hoće, njegovi novci.

Al pobogu prestanite više pisati da su najjeftiniji u svemu, da imaju sve što nitko nema, pa eto zato sam kupio....i onda još najgore od svega kukati, plakati, piskarati ovdje kako nešto nisu dobro složili vi bi to bolje, da vam rade probleme jer drugi to ne rade, da nisu isporučili kaj si naručio to se nemre nikom dogoditi drugom.... itd itd, ne rade oni vama probleme, radite si vi sami.

Citiraj:
Autor deevzg Pregled postova
a što se tiče lošeg odnosa prema kupcima ja te klince razumijem jer i ja sam jedno fala bogu sitno bio u linksu oni rade za minimalac kakva plaća takav i odnos nije to samo kod njih to je svugdje pogotovo kad vidiš neke određene konobare tko nije radio taj poso uopće nezna šta je to
Ako si već pristao raditi za minimalac i normalan si čovjek, onda radiš najbolje što znaš i kako bi radio i da imaš 5x veću plaču. Ako to nisi u stanju, nemoj niti raditi, budi doma. Ako se trudiš i pokazuješ stalno, i ako si krenuo s minimalcem, sigurno za godinu/dvije ne budeš imao minimalac nego puno veću plaču.

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 25.11.2023. u 08:54.
FRipper je offline   Reply With Quote