Citiraj:
Autor FitzTN
Pa o tom se radi već 15 godina, boli ih k***, imaju loš odnos prema kupcima, ali opet ljudi kupuju tamo, a kad se pita ljude zašto - ovo je odgovor: "Ne tice vas se zasto kupujem kod njih ili nekog drugog. Mozda su mi prek ceste, mozda imaju najbolju cijenu, nebitno."
|
ljudi kupuju zato što je za gotovinski novac najjeftinije od svih drugih dućana, i zato što sam napomenuo imaju određene artikle tj. mogu nabaviti za razliku od drugih dućana, oni su bili najisplativiji sve dok nisu počeli srat s ispisivanjem garancije na računu a to je počelo negdje kad su se iselili iz krapinske mislim da su i neku pljačku imali , nakon toga su se povampirili i počeli pravit blesavi, kome odgovara kupovat će kome ne odgovara ima drugih dućana fala bogu, što se mene osobno tiče sa ovom politikom kupujem u protisu samo određene stvari ono što mi ne odgovara dam koji € više i kupim u drugom dućanu, a što se tiče lošeg odnosa prema kupcima ja te klince razumijem jer i ja sam jedno fala bogu sitno bio u linksu oni rade za minimalac kakva plaća takav i odnos nije to samo kod njih to je svugdje pogotovo kad vidiš neke određene konobare tko nije radio taj poso uopće nezna šta je to