View Single Post
Staro 24.11.2023., 22:15   #2847
deevzg
informatički suradnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Pa o tom se radi već 15 godina, boli ih k***, imaju loš odnos prema kupcima, ali opet ljudi kupuju tamo, a kad se pita ljude zašto - ovo je odgovor: "Ne tice vas se zasto kupujem kod njih ili nekog drugog. Mozda su mi prek ceste, mozda imaju najbolju cijenu, nebitno."
ljudi kupuju zato što je za gotovinski novac najjeftinije od svih drugih dućana, i zato što sam napomenuo imaju određene artikle tj. mogu nabaviti za razliku od drugih dućana, oni su bili najisplativiji sve dok nisu počeli srat s ispisivanjem garancije na računu a to je počelo negdje kad su se iselili iz krapinske mislim da su i neku pljačku imali , nakon toga su se povampirili i počeli pravit blesavi, kome odgovara kupovat će kome ne odgovara ima drugih dućana fala bogu, što se mene osobno tiče sa ovom politikom kupujem u protisu samo određene stvari ono što mi ne odgovara dam koji € više i kupim u drugom dućanu, a što se tiče lošeg odnosa prema kupcima ja te klince razumijem jer i ja sam jedno fala bogu sitno bio u linksu oni rade za minimalac kakva plaća takav i odnos nije to samo kod njih to je svugdje pogotovo kad vidiš neke određene konobare tko nije radio taj poso uopće nezna šta je to
deevzg je offline   Reply With Quote