View Single Post
Staro 24.11.2023., 20:10   #2508
axo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
https://cdn.telemach.hr/public/uploa..._5G_paketa.pdf

Telemach u ponudi ima EON pakete preko 5G mreže?

Iz uvjeta:

"4.Paketi su dostupni isključivo na području RH na kojem je dostupna 5G tehnologija na frekvencijskom
području od 3.5 GHz (band n78) u pokretnoj elektroničkoj mreži Telemach Hrvatska i to na
lokacijama gdje izračunati parametri pokazuju na zadovoljavjući prijem signala.

5. Brzina interneta je ovisna o tehničkim ograničenjima s obzirom da pristup internetu putem mobilne
mreže ovisi o kvaliteti signala, broju korisnika koji u isto vrijeme ostvaruju pristup internetu i blizini
bazne stanice

6. Ukoliko korisnik samoinicijativno promijeni lokaciju korištenja paketa, pristup internetu će i dalje biti
dostupan međutim brzina interneta će ovisiti o dostupnosti 5G frekvencijskog spektra od 3,5 GHz.

7. Korisnik u paketima ima na raspolaganju 2 TB podatkovnog prometa po maksimalnoj mogućoj brzini
pristupa internetu: u paketima HOME 5G i EON DUO START 5G do 200/100 Mbps, u paketu EON
DUO FULL 5G do 300/100 Mbps i u paketu EON DUO PREMIUM 5G do 400/100 Mbps. Korisniku
koji dosegne 2TB mjesečnog prometa, Telemach će smanjiti brzinu pristupa internetu do 20/10
Mbps kod preuzimanja i slanja podataka do kraja kalendarskog mjeseca."
Pitao na chatu Ljubicu te se prave mutavi tj ne komuniciraju cijenu niti dali je usluga dostupna, pita za adresu i sat vremena tipka usluga nije dostupna i ovdje vam je dostupna parica.
Dao dvije adrese blizu tornja da mi provjeri.
Ja bih rekao da je to zasada samo na papiru ili neka back up opcija njima.
axo je offline   Reply With Quote