Tema: BSOD problem
View Single Post
Staro 24.11.2023., 18:43   #5
ibme74
Premium

ibme74's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Pozdrav, kupio sam novi laptop iz Linksa Acer Aspire 7 bez Windowsa.
Skinuo sam zadnju verziju Windows 11 sa MS stranice i stavio ga na USB preko rufusa te kupio aktivacijski ključ preko allkeys. Problem je sljedeći, nakon što sam jučer stavio novi windows i sve već više manje instalirao i poštimao za rad počeo je izbacivati BSOD i to random, nekada je to dok surfaš netom, nekada dok čačkam po računim postavkama a preko noci sam ga ostavio neaktivnog ali upaljenog da vidim dali će se resetirati i također se resetirao. Probao sam vrtiti mem test, cpu i gpu stress test i nije bilo grešaka niti rušenja, dakle sasvim je rendom. Evo sada sam ponovno formatirao disk, ponovno instalirao friški windows, došao do djela gdje windows instalira ažuriranja, nekon par instalacija je zahtjevao restart, laptop sam resetirao, ažuriranja su se nastavila skidati i nakon minutu-dvije se zblokirao i ponovno izbacio BSOD.
Nažalost BSDO na ekranu bude samo djelić sekunde tako da ne mogu pročitati niti slikat o kojoj grešci se radi ali na ovom linku sam postao fotke errora koje sam našao u event manageru. Laptop je cijelo vrijeme spojen kabelom u struju.
Svaka pomoć dobrodošla.

P.S. ovo je laptop ako nekog zanimaju specke klik
ibme74 je offline   Reply With Quote