View Single Post
Staro 23.11.2023., 12:16   #288
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Spava i moja s nama, ali kao sto rekoh, ne brine me pisanje Ja sam alergicar pa... jos jednom ako je pobjeglo pitanje, kako adekvatno ocistiti madrace s neskidivim navlakama? Usisati znam da mogu, ali to nije to.

Anyway, bio u Jysku, probao sve najskuplje modele. Njihovi pjenasti su mi premekani iako za neke kaze da su tvrdji modeli. Ovi s oprugama su mi isto na meksu stranu jer imaju valjda deblji sloj pjene/navlake gore. Jedan pjenasti nam je bio taman, ne znam tocan model, malo tvrdji od opruzastih sto me iznenadilo. Zakljucili smo izlet s nedefiniranim misljenjem.

Hespo, jbga, Bioritam nam je bio top i plus ima sloj lateksa. Ali 1300 eura...
Nakon njega Exkluziv (tvrdji model), on nam je od mid rangea isto bio super za 470 eura. I jos jedan od Pantera pjene, ne sjecam se vise. Ono, tri modela smo nasli u sat vremena.
Ali Hespo ima koma uvjete, iskreno... Nema probnog roka, zamjene, povrata (osim zakonskog), gara 2 godine. Mislim da je to malo bummer kad se podvuce crta s obzirom da Ikea, Jysk, Medico imaju bolje uvjete.

Nije mi bed dati soma eura, zbilja si ne zelimo staviti neki glupi limit jer oboje smo se izj* sa pjenastim madracima koji traju po 3-4 godine. Ali isto ne zelim glupe (ne)uvjete kad znam da madrac ne mozes realno usprobati u dan-dva.