View Single Post
Staro 28.03.2003., 21:28   #10
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Trash
I naravno, imas bandwith limiting, automatic hangup, transparent proxy, full NAT support, dhcp, IPv6 support, full preglednost prometa (i to pregled po servisu, prenesenom megabajtu, opterecenju po satu), pregled OS-a, mrezne kartice, mac adresa, otvorene portove, pop3 usernamea, servise, pregled posjecenih web stranica po IP adresi, blokiranje "nezeljenih web sajtova", blokiranje p2p programa, pregled koje fajlove skida pojedini user sa p2p programima (!) i jos hrpu stvari koje ni sam niasm otkrio.. i godinu i pol uptimea (koliko imam na jednoj masini) ?

Taj Linux sve radi po tvojoj zelji do najmanjeg detalja.. Jos malo pa ce ti skuhati capuccino kad otvoris neki websajt

Dakako, daleko od toga da tebi sve to treba, cak je donekle i razumljivo da ti je ICS sasvim dovoljan, ali cim zatrebas neke jace mogucnosti, morat ces se patiti zbog stvari koje ti Linux moze daleko efikasnije i sa boljom implementacijom pruziti. Ja ga preferiram u skoro svakoj situaciji i pokusavam ga progurati i donekle komercijalizirati (iako je to za sada borba protiv vjetrenjaca).
E naravno da je to rješenje za 0 problema i hrou mogučnosti. Ali kao što si i sam rekao ako ne treba, ne treba...
Prvi put kad mi zatreba nešto takvo za firmu znam gje ču se obratiti.
tor je offline   Reply With Quote