View Single Post
Staro 22.11.2023., 17:48   #1018
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ja ne mogu vjerovat da su uspjeli nešto istiskati na cijelu a4 stranicu i istovremeno NEuspjeli objasniti ljudima (mogli su napisani jednostavno 1) nakon montaže kreveta potrebno je u web shopu naručiti poprečnu letvu i nosače dimenzija tih i tih, ugraditi ih na sredinu tako i tako) koji nemaju pojma o čemu je riječ, kao i meni... pa u životu nisam vidio/čuo da treba "minimalno jednu poprečnu letvu staviti" negdje ikada...

stranice kreveta su čvrste, krevet je full masivan, 100% od bukve, (koliko sada guglam, od bukve je tvrđi samo hrast?)... podnica ne pleše unutar konstrukcije kreveta, ali i gore i dolje se može pomicati ako se to želi, za cca. par centimetara više gore ili više dolje, ja sam je centrirao na centar

sve jasno u ovoj zadnjoj rečenici, recimo da želim da bez obzira na garanciju i sve ostalo, mi ovaj setup potraje što je dulje moguće, jer ni podnica nije bila jeftina (skoro 200 eur), podizna na obje strane od hespa, di da nađem tu poprečnu letvu? kako ona izgleda uopće? kako se montira itd.? (znači moram modificirati tvornički krevet? )

i ne mogu se prestati čuditi, dobio sam krevet i podnicu, koji su spremni za upotrebu, ali ipak nisu spremni za upotrebu, i trebam obavezno nešto ugraditi da bi mi garancija bila priznata, a to obavezno se ne isporučuje u ovoj pošiljci? pa nisu mi ni u harveyu normanu to napomenuli prilikom kupnje, ali sam zato poslao danas mail i hespu i harveyu normanu da mi objasne

dali itko od vas ima tu poprečnu letvu? pa radije ću potrošiti 20€ na tu letvu, nego da mi se raspadne sve za koju godinu