View Single Post
Staro 22.11.2023., 13:56   #12761
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova
Evo nakon tjedan dana ispitivanja, uočili su da je zamjenjena baterija neispravna i stavili su novu, opet testirali koliko traje dok vrti YouTube i sada je sve ok. Doma sam i ja pustio da vrti YouTube kad dođe na kritičnih 40% i regularno se prazni. Sva sreća da je matična ipak ispravna.

Tako da u konačnici ne mogu se požaliti na njih, dapače lik koji radi tamo je bio ok, dao si truda, nekoliko puta smo kontaktirali telefonom, da mi javi kakvo je stanje i šta će dalje napraviti. Nakon svega kad se zbroji, pozitivno iskustvo za iService.hr
Moram ipak reći da iService treba izbjegavati. Znači zamjenili mi bateriju 2 puta 2/2023, po njima barem, sve mi se činilo ok kroz nekih par dana i ja mobitel proslijedio punici koja mi ga je vratila kroz 10 dana jer je baterija opet redovito umirala oko 40%. Ništa mislim si, ide u ladicu pa takav kakav je, nek bude za rezervu. Tako je stajao u ladici 7 mjeseci.

Dam ga prije 2,3 tjedna frendu jer mu je trebalo nešto hitno i za 2 tjedna me zove, kaže baterija je užas, stalno se gasi i sada se napuhnula, doslovno se odljepila stražnja plastika.

Mislim, boli me briga, nije više da taj S20 vrijedi nešto ali radio je besprijekorno sa original baterijom. Oni se reklamiraju da stavljaju samo original dijelove, a ja sam uvjeren da su oni meni uvalili neki fake. I to me jako smeta. Mrzim da me se pravi budalom. Sada sam van 6 mjeseci od njihovog jamstva na tu bateriju ali ne želim im to pustit. Doslovno sam kupio novi mobitel jer mi je natezanje sa njima predugo trajalo.

Evo jučer sam odnio mobitel u drugi servis da vide oni, kaže mobitel je ok, zamjenili bateriju, testirali i sve ok. Sada i ja malo testiram i čini mi se da mobitel radi besprijekorno. Evo već 3h vrtim 4k na YouTube i palo je sa 74% na 45%. Čovjek mi tvrdi da unutra nije bila original baterija, naravno tu treba uzeti u obzir da rijetko tko će hvaliti konkurenciju ali fakat mu vjerujem kad se sjetim kako se mobitel ponašao nakon zamjene u iService.

Kako da ja sada pristupim njima? Kako dokazati da su mi stavili šrot? Nije mi dovoljan dokaz "drugi servis tako kaže". U prilogu je slika baterije koju je iService stavio unutra i koju su ovi drugi jučer izvadili. Meni se čini da je u fontu na Samsung logo-u preširok razmak između slova - šta vi mislite?

Ovdje sam uspio zguglati gdje je frajer uslikao bateriju original iz moba, a desno je servisna, fakat mi se čini da je taj logo drukčije otisnut.

https://old.reddit.com/r/galaxys10/c...right_battery/

Jel može tko sa sigurnošću reći da je ova baterija fake?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WhatsApp Image 2023-11-22 at 13.49.38.jpeg‎
Views:	141
Size:	409.2 kB
ID:	26843  
vlatko27 je offline   Reply With Quote