Tu onda dolazi jaca pumpa koja ce taj protok opet povecati ... o kakvim protocima se radi cu tek znati kada se to sve sklopi
Ako cemo gledati prakticnost i isplativost - jako mala ili je nema uopce, sve se to sasvim ucinkovito moze hladiti i zrakom. A kako sam krenuo praviti vodeno i vidio da ce tu biti dosta mudrovanja i igrarija - reko zasto ne bi to slozio na malkoc unikatniji nacin, a onda kad ce vec biti vodeno, nek se onda sve hladi
Nisam te bas skuzio sta mislis.
Naravno da nije savrsen - pa nisam ja fabrika

A sto se tice povrsine, relativno je mala, ali je radijator dosta "dubok" i savrseno se uklapa u midi tower, tako da je ako se mene pita - savrsen :clap:
Hm, meni se cini da je ova varijanta efikasnija, samim time sto ce vruca voda ici prvo kroz cijevi najudaljenije od ventilatora tako da se najtopliji zrak automatski izbacuje iz kucista, a kako voda ide blize ventilatorima sve se vise hladi vanjskim zrakom i u konacnici izlazi iz cijevi koje su tik do ventova i tako je maksimalno hladna ... ovo je moje razmisljanje sto moze, a i ne mora imati veze sa stvarnoscu
A sto se tice ovog sa vrtlozenjem cijevi, hm ... potencijalno komplicirano, ali bi mozda i obicna opruga polozena u cijev odradila posao ...
Ma od tog sam davno odustao, a i ovako je atraktivnije