View Single Post
Staro 22.11.2023., 00:19   #2160
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor IGoR_2803 Pregled postova
Ok, možda sam naivan i naravno da nisam čitao fine print u ugovoru pa neka me netko ispravi ako griješim. Ali kako oni mogu ukinuti paket za koji sam potpisao ugovor bez nekih posljedica. U najmanju ruku bi trebao imati mogućnost raskida ugovora ako mi to naprave.
Mogu bez ikakvih problema, ali te moraju obavijestiti 30 dana unaprijed i omogućiti ti raskid ugovora bez penala. To im je "kazna" za kršenje ugovora.

Citiraj:
Autor data202 Pregled postova
Ma mogu ukinut i ako ne želiš raskineš, ali ne znam zašto svi misle da će ukinut u skorije vrijeme, pa neki ljudi još koriste stare B.net pakete koje su ukinuli/promijenili prije puno više vremena(par godina) od ovoga i A1 nije imao praksu ukidanja paketa za one koje ih koriste već samo da se ne mogu više ugovoriti ti paketi.
Zato što se današnji A1 u potpunosti razlikuje od onog Vipa/B.neta koji je bio nekada. Nekada su imali hrpu paketa i doslovno si mogao birati; sada imaju isključivo dva ili mali ili veliki—srednjeg nema.

I kako nisu ukidali kada jesu? Mene su stjerali sa 100/100 i Amis optike na vlastitu. Jednostavno su rekli da tu brzinu više nemaju u ponudi i da moram obavit prelazak na njihovu optiku, te odabrati neki drugi paket. Inače su uvijek produživali tih 100/100, ali 2021. su rekli da više nema toga.
Citiraj:
Autor djzuza Pregled postova
Sve bih ja to možda uspio shvatiti da naprave neko poboljšanje. Savršena tarifa je abnormalno poskupila, jedina pozitivna stvar je ta što se više ne trebaju slati SMS poruke nakon 100GB. Sada je to pravi flat internet.

Mala iliti Solidna - 5GB odnosno 10GB (duple gige) iduće 2 godine ako ugovoriš do 10. 1. 2024.
Dobra ili Bolja - 20GB odnosno 40GB (duple gige) iduće 2 godine ako ugovoriš do 10. 1. 2024.

Stvarno je bilo toliko teško duple gige staviti u trajnu ponudu?
Ukratko: čekaju Telemach.

Telemach je povisio mobilne pakete, a cijene ostavio iste. Nije prošlo dva tjedna, Bonbon je podigao pakete, ali samo za nove korisnike i na dvije godine. Onda je istim stopama krenuo i A1. I tako je bilo svaki puta do sada. Što je razumljivo jer Telemach nudi najviše po najjeftinijoj cijeni, pa čim ekipa vidi što su napravili, napravit će i oni da ne bude ogromne razlike u cijeni jer bi se to moglo odraziti na broj korisnika.
Marko :) je offline   Reply With Quote