View Single Post
Staro 03.03.2006., 17:30   #3009
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Virus7
E bas sam to htijeo reci!!!!
Jesam i ja stvarno lud: hitthewa - dođem po još ko da mi nije dosta: suicide
Daklem prije par dana napisao sam ljuti post koji je trebao biti zadnji sa osnovnim i početnim objašnjenjima: nono :
Ali pošto je teško - što često naglašavam - pratit temu o kojoj se piše ili jednostavnije pročitati par postova prije (o stranici, dvije da ne govorim)
psjstam jedan post jedno 25 mjesta ranije: suicide :

Quote:
Originally Posted by Renesis
Nego jedan prijedlog... Jel se može skinut ona žarulja nad glavom dok se tipka? često baš ona otkrije poziciju...
Citiraj:
Ako sam dobro shvatio hočeš da udemo u kod igre i to izbacimo Ili ipak možda da napravimo novu igru custom za svakog posebno
Osim toga pravila ljepog ponašanja ili bolje rečeno ono iz naslova na ulazu poštujte svoje suigrače kažu da ne gađaš nekoga ko piše čak ni 2 sekunde nakon što se ugasi lampica jer je igrač tada kao u respawnu - ne može reagirati
Sad dal neko non stop piše pa ga se skida non stop - tu nema pomoči
Obično ljudi potraže neki bolji zaklon kad pišu ili to rade u respawnu.
Quote:
Originally Posted by CatKiller
Mozda ne bi bilo lose da se jedno vrijeme makne pass, a platisama daju slotovi sa prioritetom, imali bi barem s kime igrati
Citiraj:
Mi smo unajmili server koji nije public nego private jer je to bio dogovor jer je jeftiniji. Ako makneš pass i na minutu server ode u blokadu a admin dobije poruku " VIOLATION OF RULES........"
Slotovi sa prioritetom - hmmm - morat ćemo kontaktirat firmu koja nam je iznajmila server - samo molim te da to neko drugi napravi - ja nebi jerbo takavo nešto košta još $$$$$$$$$
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote