View Single Post
Staro 21.11.2023., 09:49   #10061
fico007
Premium

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
13T je po meni stvarno odličan mob za te novce i trebao bi izdržat 3-4 godine normalnog korištenja.

S23Ultra je najbolji, e sad dal ti se isplati davat više neg duplo novaca da dobiš kompletan uređaj to ovisi o tebi.

Možda je čak bolje uzet 13T pa nakon 3 godine slično nešto u tom rangu ili malo bolje, jedino ak želiš imat sve što ima S23Ultra onda je druga priča.

Ja bi čak rađe 2x500€ rang mobitela u istom razdoblju korištenja moba od 1000€. No ak se već može ić na najbolje, zašto ne...

Npr. moj S10e sam uzo u dućanu za ispod 500€ novi 2019. prije 4 i pol godine i još ga ne mislim mijenjat, a već pričam o zamjeni preko 2 godine, al i dalje neću. A i to nije običan S10 ili S10+ nego manji kompaktniji model (moderniji S7). Fale mi neke opcije što ova dva imaju i dalje nisam promijenio, a da sam uzo S10 odmah, vjerojatno nebi još razmišljao o zamjeni.
Hvala na savjetu!
Razmišljao sam o ovom 13T, jer sam zadovoljan s RN7, ali mi ovaj 13T po nekim testovima koje sam gledao ima slabiju bateriju od ostalih koje sam naveo.

Ne znam ni sam. Nekako nisam ljubitelj davanje puno love za mobitel.
Do sada sam najviše dao 1300 kn i to za RN7 i nisam požalio. Tako da se slažem s tobom da je bolje 2x500 eur svake 2-2,5 godine nego odjedno 1000 Eur. Moram razmisliti (što mogu kad sam škrt na sebi). Nekako me najviše vuku Magic 5 pro i Nothing 2, ali ne znam kakvu bateriju ima taj Nothing 2. Možda bih neki od ta dva uzeo i rabljeni star kojih 2-3 mjeseca s garancijom.
fico007 je offline   Reply With Quote