View Single Post
Staro 17.11.2023., 19:34   #6876
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Flashback, originalna verzija iz 1992-e mi je jedna od najboljih igara i odigrao sam ju bezbroj puta.
Remake iz 2013-e je pretvoren u čistu pucačinu i nema više uopće zagonetki i slično iz orginala.
I tako sav sretan vidim izašao Flashback 2 jučer....majko mila, ne kužim kako se originalni autor uspio srozat sa svakim novim nastavkom/remakeom (počevđi već 90ih sa Fade to black). Ovo je izgleda opet na novi način ispričana priča iz originala. Treći put!! Barem mi se tako čini po ovih 20ak minuta igranja što sam izdržao, možda se i varam za priču, ali je slično.
Igra je u Unity engineu, sve kasni, hrpa stuttera, grafika tj UI je izgleda napravljen za 4k jer na nativnoj rezi u 1080p sve bude nazubljeno i nečitljivio (tekst i ikone). Kontrole kasne valjda dvije skenude, nešto najgore što sam ikada vidio. Lik se sada kreće u 3D-u, nije više 2/2.5D igra. Ukratko užas, a i steam rivjui kažu slično.
A ovaj rivju je dovoljan i najbolje objašnjava situaciju:

Ja ću naravno kao ''pravi ljubitelj'' probat ovo odigrat do kraja ako u dogledno vrijeme pokrpaju, barem taj nemogući lag sa kontrolama.
I onda netko kaže da je CP2077 bio loš na izlasku...

EDIT: Čitam komentare sa GOG-a, tamo izgleda uopće nije cijela igra (2gb sv 13gb na steamu) i ne može se pokrenuti...dakle jedan od najjačih launcha ikad.
Dobro da nisam istresao 150€ za collectors edition sa figuricom. Em igra ne valja, em novi Conrad uopće ne liči starom.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 19.11.2023. u 18:03.
Disco je offline   Reply With Quote