View Single Post
Staro 15.11.2023., 20:09   #4842
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor problem_child Pregled postova
jedno cudno pitanje: moze li vise usera istovremeno koristit istu daikin app? ima li scheduling klima?

pitam jer vrazji gree neda dvoje korisnika istovremeno ulogiranih tako da npr ja mogu upravljat a supruga moze samo on-off preko google home integracije....
Što domy reče, daikin ima 2 app, ovu "glavnu" Daikin Onecta -preko clouda i tu neku osnovnu koja ima osnovne opcije kao što ima daljinac. Nemu se sviđa, a meni je opet ona bezveze i ja sam ju deinstalirao. Na mom mobu treba 2-3 sec da se app digne i povuče postavke, a nakon toga sve ide glatko

U Daikin Onectu app Možeš dodati koliko hoćeš članova i svi imaju sve postavke.
Prvi koji dodaje klime u app on je ujedno i administrator i on kreira "kućanstvo" i u to "kućanstvo" poziva ostale članove.
Ja se sad ne sjećam dalmima koji drugi način osim barkoda, ja sam njega koristio i čim ga je draga uslikala, upala je u "kucanstvo" odabrala ime i prikazala joj se kompletna moja konfiguracija, onako kako sam ja to posložio.
Što jedan podesi unutar istog "kucanstva", drugom se isto to prikaže kad starta app.
Jedino administrator može preslagivati klime po sobama ili grupirati ih u grupno upravljanje što je još uvijek u beti. Kad kreiraš grupno upravljanje, sve jedinice koje su dio grupe će odreagirati na postavku i sve će imati iste postavke.
Ovo je zgodno ako imaš puno jedinica i pojedinaco upravljati je tlaka ... S jednim potezom podešavaš sve jedinice đuture.
Ako se u app doda lokacija onda se u appu prikazuje i vanjska vlaga, kakvoća zraka, tlak i ostale gluposti.
Uz te informacije koje ovise o lokaciji, svaka jedinica prikazuje i vanjsku i unutarnju temperaturu koju vuče sa svojih termostata.

App se može dodati i u kojekakve vanjske cloud servise. Što ne koristim

App ima schedule ... 3 profila maksimalno za svaku jedinicu

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote