View Single Post
Staro 15.11.2023., 19:52   #991
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Svatko svojeg konja hvali.

Evo, opet ću dat primjer susjeda koji je preko puta kuću sagradio. Zajebancije s arhitekticom je imao koliko hoćeš. Baš iznimno bezobrazno otezanje i traćenje vremena. Puno se promptnije ponašala kada se trebala naplatiti. Na često postavljanje pitanja "kada će biti gotovo" odgovor je na kraju bio "kada bude". Takav je odgovor na kraju dobila i za plaćanje

A to što su frendu napravili za izdavanje "uporabne dozvole" je vrijedno robije. Preko 6 mjeseci su to razvlačili, koji god papir da su tražili su dobili i nakon što je hrpetina toga dostavljena, onda je bilo "znate šta bi još bilo dobro." Alo, idiote, daj mi popis toga šta hoćeš i dobit ćeš točno to Na kraju je morao skupiti sva mišljenja i gluposti pa ga je idiot od geodeta počeo zajebavati i opet se prolongiralo dok nisu drugog čovjeka našli.

Dakle, čovjek je radio sve po špagi i naravno da su ga vozali kao budalu. On je dobričina i ta gamad izgleda samo čeka takve. Ja bih u tom položaju tim debilima jebo sve po spisku i slatko bih spavao u kući bez uporabne
mkey je offline   Reply With Quote