Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.11.2023., 20:11   #70506
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
@Jopis, @Colop, @Hamm

hvala na potvrdi.

Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Croatia osiguranje su postali totalne seronje, sve živo osporavaju i onda krenu u parnicu i gube parnice
Prosle godine sam naveo razgovor, mog Blazuna, koji je i ovlasteni za potvrde stete najvecim kucama, te sam ga u cudu gledao, kad sam prvi put lakireru isao davati punomoc, da moze, ako bude prepreka, sve realizirati bez da mene vise treba. Veli, bezobrazluk i zavlacenje je prevrsilo svaku mjeru.

Zele umanjiti, odgoditi koliko je god moguce. Bonitet i velicna imena vise nista ne znace, Pita sefove na nekom skupu - koja je poanta kad vecinom gube?

Vele glavonje - Tocno, ali ako 30% ljudi nista ne poduzima i ne zali se, nama se i dalje isplati! A svi znamo, da je broj znatno veci, onih koji ce trpiti i cekati.

Zbog takvog ponasanja osiguranja, tko se god nije od jako malih limara/lakirera udruzio, brzo je propao i zatvorio obrt. Jer kad ne mozes naplatiti nekoliko steta zaredom, jako mali to ne mogu dugo izgurati. Zato je u zadnje dvije godine niz manji imena zatvoreno. Druga stvar, vise puta sam cuo od ljudi iz branse, da je HR postala premala za broj osiguravajucih kuca, te da im je kolac postao premali, za njihove prijasnje apetite.

@Svima

bacite oko na komentari interesantniji su od naslova.

...
Visage je offline   Reply With Quote