Citiraj:
Autor Marko :)
Kako ti nije jasno? Odgovor je zarada.
Paket od 1 Gb/s uzeli su ljudi kojima 300 Mb/s nije bilo dovoljno. Sada ti ljudi moraju uzeti veći paket od 2 Gb/s koji nikako ne mogu iskoristiti jer gotovo nitko doma nema uređaje koji bi vukli tu brzinu. Na kraju si prisiljen plaćati brzinu koju ne možeš iskoristiti i to po još većoj cijeni nego do sada.
Ja sam bez ugovorne obveze, nije mi dostupna brzina od 2 Gb/s, ali i da postane dostupna, neću je uzeti jer mi je 1 Gb/s više nego dovoljno. Ukinu li 1 Gb/s za nas postojeće korisnike, idem na HT ili Telemach.
|
Ja sam ih zvao nedavno jer mi je ugovor istekao 2.11. Po staroj cijeni imam jos pravo 11. mjesec i onda mi naplacuju sve bez popusta. to ce mi vjerojatno biti puno, ali mi je lik rekao da se centrala pod koju spada i moja kuca, treba do kraja mjeseca upgradeati, pa cu tamo negdje od pocetka 12. imati mogucnost 2Gbps. Uzet cu ga iz razloga sto se ne zelim spustati na 300, ali cu im za uzvrat potpisati samo internet, a tv si rijesiti preko IPTV ekipe.... kostat ce me nekakvih 22€ samo net i to mi je ok....