View Single Post
Staro 15.11.2023., 11:04   #4836
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor problem_child Pregled postova
slazem se ali bas zato pitam iskustva za appove, gree je tesko smece koje se nikad ne updatea i koje se stalno odspaja.... Jeli ti se ikad nesto slicno dogodilo na daikinu?

Sto se tice broja klima: postavio sam pitanje razmisljajuc o dizalici toplinie, stvarno mislis da necu potrosit na dovoljan broj klima?

Uglavnom: dnevni dio (35m2) ce dobiti dvije, sobe svaka po jednu. Ulazni prostor nece dobiti nista posebno ali mislim da ce sobe doat the trick (u dovoljnoj mjeri)....

ovo zvuci dobro, jeli windfree radi i za grijanje ili samo za hladenje? sto je s appkom za upravljanje? updatea li to samsung, kakve ima opcije schedulinga i/ili automatizacije?

volio bih ne raditi spustanje stropa jer smo na 'samo' 268cm visine. Volim osjecaj prostranosti mada znam da bi elektricari bili sretni s tom odlukom....

hvala na svim hintovima do sad, kazes shelly? Bas razmisljam i o tome, koliko duboko si ga integrirao u strujni krug kuce i kakva su iskustva?

Vidim da si glasao protiv KNXa a to mi se svida jer mi to zvuci ko cisco a ovo je kao neki mikrotik
Nisam glasao protiv KNX, nemam nikakvo iskustvo sa njim. Imam 10ak Shelly proizvoda, rade uredno preko svog clouda, pa ću ga koristiti i dalje.

268cm je daleko od "samo" Da sebi radim ili da radim nekom projekt, spustio bih 8cm i napunio kamenom vunom. To se osjeti bolje od ikakvog grijanja/hlađenja + dodatni bodovi za puno lakšu i bržu instalaciju svega (čak i naknadnu). Jesi živio već u tom stanu prije rekonstrukcije?

Windfree zvuči zanimljivo, nisam se susreo sa tim

Sa spuštenim stropom imaš i mogućnost atraktivne podžbukne rasvjete tipa The Running Magnet

Tu su ostale opcije koje nisu ugradne, da lako skužiš razliku: https://professional.flos.com/en/glo...unning-magnet/

Zadnje izmijenjeno od: murina. 15.11.2023. u 11:13.
murina je offline   Reply With Quote