Citiraj:
Autor Trekkie4
Hehe!  Hvala što si me uzeo kao primjer "ludosti", ali prilično sam siguran da svi mi imamo neki svoj "Adison" ... ili 486 BL u tvom slučaju. Ionaku su samo bitne uspomene, to i jest cijela poanta ovog hobija
Sumnjam, da je do tipkovnice odmah bi dobio poruku ili grešku, ne ovo mi nekako vuče na "Windows Protection Error". Previše toga bi moglo napraviti ovakav problem, stoga nema smisla nabrajati i pogađati nasumično. Svakako testiraj disk i/ili re-instaliraj Windowse ako možeš pa probaj ponovo.
|
Ja patim na rijetke procesore (do sada sam potrosio valjda 1500EUR na ove koje imam)... I na meni zanimljive graficke kartice, vecinom prve PCI 128bit 2D akceleratore tipa Tseng ET6000, #9 Imagine128 i slicno... Samo nikako ih ne mogu nigdje pronaci, bile su u jednoj vreci, a sada te vrece nigdje nema... Moram provjeriti na jos par lokacija, ali nekako me sve strah da mi je to netko ukrao u slucaju da sam to ostavio u jednoj kutiji koja je bila u podrumu...
A ovo za Windows98, to mi je manje bitno... Nije mi bitno da je masina u radnom stanju, vise mi je bitno da mi je IBM 486BL/75 unutra...

I ova WD Paradise Bahamas64VL...
Evo slika od par tih grafickih iz kolekcije...