View Single Post
Staro 13.11.2023., 19:33   #388
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Mene kontaktirao neki lik na engleskom mi kaže da bi on došao po mob. Neće ići. Uputio sam ga da ga kupi preko PayProtecta pa da baš vidim šta će se dogoditi.
Rezerviranost ti je razborita, znajuci dosadasnje sigurnosne vrline Njuskala.

Moguce da sam spomenuo prije koju godinu, ali ako nisam. Salje meni zena iz Francuske sms-ove prije x godina. Prodavao nekretninu, te je bilo dosta antikviteta koji mi nisu bili interesantni. Javlja mi da njen suprug dolazi radi nekog projekta u HR, a ona ce predavati jezik, te zeli veliki antikvni stol, koji ce sluziti za radnu sobu. Tada su botovi jos bili jezicna sirotinja, te ironicno odgovaram- samo dodjite, cekam Vas srdacno, dragi robote

Prodje koji tjedan, evo nje ponovo, sada dolazi u ZG, pita me koji taxi vozi stolove ili prevoz koji imam za preporuku. Ali pisala je isprekidano neuredno, pa ja ponovo velim - Dragi Robote, javi se pa se dogovorimo.

Inace bi takve poruke brisao bez citanja do kraja, ali nesto mi je bilo ljudski znatizeljno. Dodje zadnji tjedan, evo ti zene iz Francuske, s muzem i dvoje djece, dosli po stol, te veli - Evo gospodine, nisam robot

Pa tko te moze kriviti i kad je emigrant ili spija, koja hoce tvoj telefon, da dvojis, dal je pravi ili tko zna kakva boturina.

...
Visage je offline   Reply With Quote