View Single Post
Staro 10.11.2023., 18:42   #2106
...Tihomir...
Premium
Moj komp

...Tihomir...'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor antunhr Pregled postova
Promjenili mi ruter. Ruter je 3 puta veci nego prijasnji sta dolazi na optici. Brzine su max sto podrzava 2.5 gbita port na kompu. Na ruteru je 10 gbita. Zaleti se skorom do 2.4 ali nakraju padne na 2.2 gbita. Cak sam i probao sa jos uređaja ali mislim da je limit bas oko 2.4 gbita. Jako je tesko i naci servere koji mogu dati konstantnu brzinu. Vecinom su tu varijacije a i cat5e kabel od 20 tak metara je tu pa i on malo nakon nekoga vremena daje opterecenje. Sve u svemu i vise nego sta treba bilo kome. Ovo opteretiti je skorom pa nemoguce makar imali neznam koliko uređaja.
Mesh je ZTE kao i sam glavni ruter. Ne korisitim ih uopce za wlan jer imam svoju opremu koja je puno jaca sa boljim antenama.

https://www.speedtest.net/my-result/...9-3f924af2e6e4
Ajde de, mogao bi nam malo podijeliti ekrane dostupnih opcija iz routera, da vidimo što je otključano. I jesi li probao (bez obzira što ne koristiš njegov wlan) kakav je bez mesha. Jer u biti na svim routerima koje sam do sada imao mesh mi nije bio potreban, čak ni za kat kuće. Sada imam HG8145V5
...Tihomir... je offline   Reply With Quote