View Single Post
Staro 03.03.2006., 10:09   #1
narayan
nara plemenita

narayan's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
prijenosnik za office studenticu :)

Citiraj:
Autor E.T.
narayan otvori novu temu sa tim istim pitanjem i onda ce ljudi odgovarati (ja prvi )...
Ovo nije bas najposjeceniji podforum pa kad ljudi jos vide da nema novih tema stare ni ne otvaraju...zato otvori novi thread sa tim pitanjem i sve 5....
Joj... Sad sam već izbrisala prijašnji post i tako... Ne mogu se sjetiti cijelog, a trudila sam se da bude "cool". Čisto mi bilo neugodno šta nitko ne odgovara.

Dakle... poanta je bila u tome da me zanimalo hoću li primjetit veću razliku između celerona i pentiuma (M, naravno) u radu s Officeom i oko nekog ne previše ozbiljnog programiranja (MS Visual). Oduvijek imam desktop celerone i bili su mi ok, ali s laptopima nemam nikakvog iskustva. Ok, kužim da je pentium općenito bolji, manje se grije, duže traje baterija... ali je i skuplji, naravno.
Ukratko, igre nove ne igram ni ne koristim komp za bilo kakav rad s video formatima. To je, kao, važan podatak i za grafičku.

Zanima me koliko su onda dobri hp-ovi modeli nx6110 i nc6120. Jesu pouzdani (ipak mi treba svaki dan po dosta, za posao)? Je li se modeli s celeronom puno griju? Iskustva?
Koja je uopće razlika između nx-a i nc-a s istim karakteristikama (osim što nc ima više U/I priključaka)?

Eto materijala za odgovarati.
Hvala.
narayan je offline   Reply With Quote