Jel ja nesto propustam ili nigdje ne pise niti koja je metodologija, niti tko su partneri?
BTW, mi smo uzeli onu Lionello ili kako vec sjedalicu, cca 200eura, isofix, rotira se. Rotacija je korisna dok je dijete malo, cca do 3. rodjendana bi rekao da ima smisla ali nije neophodna. S druge strane Isofix je vrh, od jednostavnosti selidbe iz auta u auto do cvrstoce drzanja, bez tog ne bi gledao sjedalicu.
Ali vise nikad ne bi uzeo ovu lionelo, a vjerojatno niti jednu koja nije neki brand name. Makar je ova imala super i puno revieowa na amazonu. Dakle, nakon jedno 2 godine je kopca koja drzi remenje popustila do te mjere da ako jace povuces remen prema gore kopca se otkopca. Dakle valjda zubac ili sto vec se izglodao i kopca vise ne drzi. Sasvim slucajno sam skuzio, potegnuo sam za zakopcano remenje iz vise ne znam kojeg razloga i otkopcao remenje. Isto tako, remenje je postalo prekratko (prebacili smo se na pojas) puno prije nego neka brand sjedalica koju ima frend, ne znam na pamet marku ni model. Srecom za novcanik su se te dvije stvari poklopile u isto vrijeme.
Anegdotalno je ali eto, ja sam se opekao pa sad imam predrasude, jbg
Kosara je super ako hoces setati dijete u kolicima dok je malo, jaje je samo za auto i dijete ni ne smije u njima biti predugo. Nemoj uzeti prevelika kolica jer ce ti biti problem provlaciti se okolo i strpat ih u auto. Veci kotaci su bolji od manjih. Generalno gledaj se prebaciti u neka lagana kisobran kolica sto prije jer ces si olaksati zivot beskonacno u odnosu na velika kolica.