View Single Post
Staro 07.11.2023., 12:48   #2093
zolakt
Registered User

Datum registracije: Mar 2019
Ovo je stvarno sprdačina od firme...
Stigao mi je danas PMG3000 ONT, pa reko, da probam još jednom njih izaganjat da mi drugi router donesu... bolje da sam si živaca poštedio i krenuo odmah sam slagati.
Moj dobronamjerni savjet A1 je da u tehničku službu zaposle nekoga tko može više od 2 suvisle rečenice sastaviti. Količina nebuloza koju sam sad od njih čuo je nevjerojatna.

Prema njima, bridge mode nije moguć jer “oni za to nemaju sa svoje strane složenu programsku podršku”. Na pitanje kakve veze bridge mode ima s ikakvom infrastrukturom, nisam dobio suvisli odgovor. Bridge mode je opcija routera, ne infrastrukture. Znači programska podrška o kojoj on priča, je da stisne tipku i remote prebaci router u bridge mode. Što može napraviti i na licu mjesta, direktno na routeru (naravno ako nije u njihovom krnjem UI, u kojem nemožes ništa). Na moje pitanje nek mi kaže šta oni to točno trebaju napraviti a da nije moguće, krene pričat nebuloze o podešavanju PPoE, s kojim oni (na vlastitoj infrastrukturi) veze nemaju.

Sprdačina od firme. To valjda ide u opis profesije hrvatskog ISPa. Da se jedna pristojna firma pojavi u ovoj žabokrečini, pomela ih bi sve do zadnjeg. Ovo su sve nesposobni lopovi, bez ikakvog znanja, bez ikakvog stručnog kadra. Preprodavači tuđih parica kojima je neki rođo sredio dobar ugovor s državom.

Pa eto, ako nekoga zanima... Drugim riječim tko te j..., mi nedamo.

Zadnje izmijenjeno od: zolakt. 07.11.2023. u 12:54.
zolakt je offline   Reply With Quote