Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.11.2023., 10:29   #70354
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
Kakva su vasa misljenja o cjelogodisnjim gumama
Po nekim testovima ispada da su bolje po mokrom i opcenito za ove blage zime bez snijega od zimskih guma koje su mozda jedino bolje po snijegu koji je prisutan u mozda 1% slučajeva
Idemo opet (nakon guma idemo na benz vs dizel vs ev) ? Ima ti tu dosta ekipe sa cross climate 24 Hankook Kinergy 4S2 H750 i Goodyear Vector 4Seasons Gen-2/3

Svi su sretni i zadovoljni.

Nisu bolje po mokrom niti po suhom ali su balans između svega.

Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Potpis.

Jaje nije dobro za djetetovu kralježnicu. Dobili smo od pedijatrice savjet da u njemu nije dulje od sat - sat i pol u komadu pa su nam putovanja bila malo zeznuta tih prvih par mjeseci, ali preživjeli smo. U košari je u prirodnom položaju, dok je u jajetu dijete spigano ko kifla.
Da, nije. A s obzirom da nam je životni stil hodanje makar 1-1,5-2h dnevno za nas opcija "samo jaje" nije opcija. Sve ovisi kakav ti je životni stil.

Citiraj:
Autor Incre_Dible Pregled postova
Hvala na savjetima. Termin nam je sličan pa gledam sve pripremiti. Kolica već imamo 3u1 pa jedino gledam sada opcije za auto da je što lakše to sve iskombinirati.
Nema na čemu ali računaj da sam isto njubara te isto istražujem kao i ti.

Jedino ću gledati kada mala poraste baze s rotacijom za ženu. Meni nije problem dizati veće kilaže dok je za nju to već ipak problem.
Hamm je offline   Reply With Quote