OK, kad pricamo o djecjim kolicima (ne znam kolko to ide u temu sa autima, al cinjenica je da imaju 4 kotaca), evo par savjeta...
1. Zaboraviti one 2u1 i 3u1 kombinacije... Zadnja stvar koju ces koristiti je kosara, svi koriste jaje jer je puno prakticnije... Montiras jaje na kolica i to je to, dodjes do auta, ubacis u auto, kolica nabrzak spremis i stavis u gepek i idemo...
2. Kolica trebaju biti sto laksa i po mogucnosti sto drndavija da dijete bolje spava...

Recimo, Chicco Oh-lala su meni osobno vrhunska kolica jer su aluminijska i imaju 3.8kg, no ne znam da li su dostupna... Nisu kisobran kolica, ali nisu ni daleko od toga jer ne zauzimaju puno mjesta (kao sklopljena balkonska stolica)... Uglavnom, cijenom moraju biti preko 120-130EUR, sve ispod toga ce se raspast... Gornja granica po tezini za kolica je nekih 7-8kg, sve preko toga je tesko za nosit i nemre se baratat sa jednom rukom (sto svi vrlo brzo nauce cijenit)...
Mi smo u Chicco Ohlala drzali malenu otkad se rodila pa do njene druge godine... Sada je 'veka cura' i vise joj ne trebaju kolica...